Sortir de mare

Herències. Mirades. Memòries

Courtney Zoffness

216 pàgines

PVP: 18,90 €

Data de sortida: 5 de juny del 2023

ISBN: 978-84-19059-15-4

Rústica amb solapes

Format: 140 x 210

sortir de mare

Courtney Zoffness

Courtney Zoffness és una figura emergent de la no-ficció nord-americana. És escriptora, mare, filla, amiga i dona. I aquestes són les mirades que l’autora projecta sobre el món, amb les quals pren el pols del nostre temps.

L’afició del seu fill per les disfresses de policia la porten a parlar de la brutalitat policial. Els quadres d’ansietat que patia de nena la porten a parlar de l’angoixa i la por sobre les quals s’alça la societat nord-americana. L’experiència d’una amiga, sobre les raons profundes d’una gestant subrogada. Les situacions en què s’ha sentit vulnerable i violentada com a dona, sobre el masclisme i l’abús.

Què hem heretat de les generacions anteriors biològicament, culturalment i espiritualment parlant? Què donarem en herència als que vindran? Fins a quin punt la realitat que ens envolta, el passat dels nostres pares, el pes de la cultura, es filtren en la part més íntima de la nostra existència?

Sortir de mare és un exercici d’introspecció que il·lumina amb mirada lúcida i intel·ligent el món que ens envolta. La literatura de Courtney Zoffness és magnètica. Abraça, xiuxiueja i bressola.

«Courtney Zoffness, amb claredat compassiva, s’exposa a si mateixa —les pitjors pors, les esperances més altes— per exposar el seu art»
The Masters Review

«Aquests assaigs són brillants i plens de saviesa. Desborden intel·ligència i perspicàcia»
Ben Marcus.

Llegeix un fragment escollit

Descarrega’t la coberta

T’ha agradat? Recomana aquest llibre

Courtney Zoffness

Courtney Zoffness va guanyar el premi Sunday Times Short Story Award i va rebre dues beques d’investigació, de Center for Fiction i de MacDowell. La seva obra s’ha publicat a Paris Review Daily, The Southern Review, Longreads i en altres publicacions, i va aparèixer a la llista «Notable Best American Essays» el 2018 i el 2019. És professora a la Universitat de Drew i viu amb la seva família a Brooklyn, Nova York.

Premsa

Bernat Puigtobella Núvol
Anna Punsoda Núvol

Francesc Orteu
Ara Criatures (entrevista a l’autora)

Xavier Graset
Més 324 (entrevista a l’autora a partir del minut 1:02:35)

Si t’ha agradat, l’editor et recomana

Tot demana salvació - Danielle Mencarelli

Set anys de plenitud

Etgar Keret

Traducció d’Albert Torrescasana

Divorci i aventura - Leticia Asenjo

Matar el nervi

Anna Pazos